woensdag 17 januari 2018

Startschot olympisch schaatsseizoen bij de NOS

De NOS doet komend weekend uitgebreid verslag van de KPN NK Afstanden in Heerenveen. Op NOS.nl met een livestream en live-uitzendingen op vrijdagavond op NPO 3 en zaterdag- en zondagmiddag op NPO 1. 

De presentatie is in handen van Dione de Graaff. Het analistenteam bestaat uit Erben Wennemars, Rintje Ritsma en Mark Tuitert. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van de vaste ‘schaatsstemmen’ Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.

De luisteraars van NPO Radio 1 worden via flitsen in de lopende programmering en in de reguliere uitzendingen van NOS Langs de Lijn op de hoogte gehouden van de verrichtingen in Thialf. Het radiocommentaar is afkomstig van Sebastiaan Timmerman en Steven Dalebout.

De start van het schaatsseizoen en het einde van de zomertijd komend weekeinde betekent een ding: de winter is in aantocht. En de schaatsliefhebber zit deze winter goed bij de NOS. 

Naast de KPN NK Afstanden in Heerenveen zijn alle grote schaatstoernooien bij de NOS te volgen. De World Cups, het Olympisch kwalificatietoernooi in Heerenveen, WK sprint in Changchun, uiteraard de Olympische Winterspelen in Pyeongchang en de afsluiter in Amsterdam: de WK Allround. Allemaal live te zien bij de NOS.

Bron: NOS/BM

Bericht delen