Sophie Frankenmolen nieuw gezicht NOS op 3
vrijdag 19 februari 2021

Sophie Frankenmolen nieuw gezicht NOS op 3

Programmamaker en presentator Sophie Frankenmolen is een van de nieuwe presentatoren van NOS op 3. Sophie zal zowel een rol achter als voor de schermen vervullen en onder meer werken aan YouTube-explainers die het nieuws verder verklaren.

Vanaf zaterdag 20 februari gaat Sophie een week lang elke dag een uur lang live in gesprek met jongeren en de partijleiders. Samen met politiek verslaggever Albert Bos spreekt ze met hen over thema’s die jongeren aan NOS op 3 hebben aangedragen. Zoals wonen, gelijke kansen, onderwijs, klimaat en de positie van jongeren. De uitzendingen zijn te volgen via NOS op 3 op YouTube, NOS.nl en de NOS app.

Over Sophie Frankenmolen
Sophie Frankenmolen (1990) is programmamaker en journalist. Ze studeerde culturele antropologie en ontwikkelingssociologie aan Universiteit Leiden en journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam. Als presentator eerder onder meer te zien bij Rambam, de talkshow Na Het Nieuws en National Geographic. Ook is ze al jarenlang de vaste host van de colleges en podcast van Universiteit van Nederland. En vanaf nu: nieuw gezicht en maker bij NOS op 3.

Bron: PnP Media/BM

Bericht delen