Shownieuws-presentatrice Shelly Sterk moet vertrekken bij SBS6
donderdag 19 december 2019

Shownieuws-presentatrice Shelly Sterk moet vertrekken bij SBS6

Shelly Sterk keert na haar zwangerschapsverlof niet terug bij SBS6. De Shownieuws-presentatrice heeft te horen gekregen dat de zender haar contract niet verlengt, meldt ze op Instagram.

De 28-jarige Sterk schrijft de laatste tijd vaak de vraag te krijgen wanneer ze weer op televisie te zien is. Sterk beviel eind augustus van haar zoon Jake. “Tijdens m’n zwangerschapsverlof heb ik te horen gekregen dat ik niet meer terugkom als presentatrice bij Shownieuws“, aldus de presentatrice. “Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na m’n verlof zonder mij als presentatrice in te vullen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik krijg de laatste tijd steeds vaker de vraag wanneer ik weer eens op de buis ben. Nou, het zit zo! Tijdens m’n zwangerschapsverlof heb ik te horen gekregen dat ik niet meer terug kom als presentatrice bij Shownieuws. Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na m’n verlof zonder mij als presentatrice in te vullen. Dat betekent dat de laatste show voor m’n verlof, ook mijn laatste was. Jammer en onverwacht, want ik had natuurlijk graag nog afscheid willen nemen van m’n lieve collega’s en kijkers. Het biedt natuurlijk ook een hoop andere mooie kansen en mogelijkheden. Voor nu dus druk bezig met nieuwe plannen, voor tv en online. Op naar nieuwe avonturen 😉

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

De Haagse presentatrice was eerder bij RTL te zien in onder meer RTL Boulevard. Ze was ook een van de deelnemers van Expeditie Robinson. In januari 2018 werd bekend dat zij RTL zou verruilen voor SBS, waar zij anderhalf jaar lang Shownieuws heeft gepresenteerd.

Zowel Shownieuws als Hart van Nederland krijgen te maken met inhoudelijke veranderingen: de twee programma’s worden uitgebouwd naar een crossmediaal nieuwsmerk. Presentatrices Gallyon van Vessem en Selma van Dijk moesten eerder vertrekken bij SBS6 en de redacties verhuizen in april 2020 van Amsterdam naar Hilversum.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen