ScriptAcademy Schrijfpaleis in LAB111 Amsterdam
dinsdag 18 april 2023

ScriptAcademy Schrijfpaleis in LAB111 Amsterdam

Op maandagavond 15 mei organiseert ScriptAcademy een inspirerende avond voor scenarioschrijvers: het Schrijfpaleis. De plek waar scripts-in-wording van ervaren en beginnende, beroemde en onbekende scenaristen voor het eerst tot leven komen.

Onder leiding van Simone van Dusseldorp ‘spellezen’ Nadja Hüpscher, Leny Breederveld, Victor Löw en Cyriel Guds scripts die nog volop in ontwikkeling zijn. Deskundigen uit het veld (omroepen, producenten) geven opbouwende kritiek, en tips voor de realisering ervan.

Je krijgt een kijkje achter de schermen van het schrijfproces, er ontstaan discussies over waar goed drama aan moet voldoen, en behalve een podium om het script te presenteren is het ScriptAcademy Schrijfpaleis een netwerkplek voor schrijvers, regisseurs, producenten, omroepen en fondsen. Kortom: leuk en interessant om mee te maken.

De presentatie is in handen van Jaap Peter Enderlé en Ger Beukenkamp geeft een introductie. Het ScriptAcademy Schrijfpaleis vindt plaats op maandagavond 15 mei vanaf 20.30 uur. De locatie is LAB111 aan de Arie Biemondstraat 111 in Amsterdam. Tickets zijn te bestellen voor 10 euro, via Eventbrite.

Bron: ScriptAcademy/BM

Bericht delen