SBS6 komt met Sell Me Your Song
zondag 6 juni 2021

SBS6 komt met Sell Me Your Song

Talpa gaat voor SBS6 een nieuw programma maken: Sell Me Your Song. Dat is zaterdag aangekondigd in Shownieuws.

In het nieuwe programma mogen songwriters hun zelfgeschreven nummers pitchen aan succesvolle Nederlandse artiesten. Als één van de artiesten het liedje ziet zitten, worden de nummers niet alleen gezongen, maar ook uitgebracht. Het is nog niet bekend welke artiesten deelnemen en wanneer Sell Me Your Song precies van start gaat.

Talpa is intussen al op zoek naar deelnemers. ‘Voor Sell Me Your Song (werktitel) zijn we op zoek naar de allerbeste liedjes van Nederland. Schrijf jij liedjes en droom je ervan dat een bekende artiest van jouw nummer een hit maakt? Grijp dan nu deze unieke kans om persoonlijk jouw originele, zelfgeschreven lied te laten horen aan succesvolle Nederlandse artiesten en hun adviseurs uit de muziekindustrie.’

Alle genres zijn welkom. Van levenslied tot rock. Zowel Nederlands- als Engelstalig of een andere taal. Er is een live band aanwezig in de studio, maar jezelf muzikaal begeleiden kan ook. ‘En zing je liever niet zelf, neem dan iemand mee of laat één van onze studiozangers of zangeressen jouw nummer zingen’, zo meldt Talpa.

Bron: BM

Bericht delen