woensdag 17 januari 2018

SBS6-gezichten gaan op zoek naar het kerstgevoel

Kerst komt er aan en dat viert SBS6 met een feestelijk programma. In Zo viert Nederland kerst, dat in de week voor kerst elke werkdag vanaf 20.00 uur te zien is, reizen Irene Moors, Kim-Lian van der Meij, Marlayne Sahupala, Winston Gerschtanowitz en Kees Tol kriskras door Nederland.

Zij gaan op zoek naar het kerstgevoel in ons land. Van de meest hysterische kersthuizen en overweldigende etalages tot de gezelligste kerstmarkten; alles komt voorbij. 

In de eerste aflevering bezoekt Irene Moors de SBS6 Kerstparade, een magische optocht met sprookjesachtige praalwagens, dansers, muzikanten en SBS-presentatoren. De SBS6 Kerstparade vindt op zondag 10 december plaats in Eindhoven en is voor iedereen toegankelijk. 

In de daaropvolgende afleveringen gaat Winston Gerschtanowitz langs bij Bertus en Annie. Zij hebben hun complete huis, inclusief toilet, versierd met duizenden lampjes. 

Kim-Lian van der Meij gaat op bezoek bij Sandra, die ieder jaar vanuit haar eigen huis kerstbomen van paspoppen maakt en Marlayne Sahupala en Kees Tol doen mee aan de Amsterdam Ugly X-mas sweater run

Samen met 500 andere mensen rennen ze in hun lelijkste kersttrui 5 kilometer door het Vondelpark. Zo viert Nederland kerst is een programma om ideeën op te doen en alvast in de stemming te komen voor kerst. 

Zo viert Nederland kerst wordt geproduceerd door Masmedia.

Uitzending: SBS6, vanaf maandag 18 december, 20.00 uur.

Bron: SBS Broadcasting/BM

Bericht delen