dinsdag 16 januari 2018

Ruben vs. Katja start in Italië

Met geslepen messen starten Ruben Nicolai en Katja Römer-Schuurman maandag in Venetië met Ruben vs. Katja. Italië is het eerste van de acht landen die worden aangedaan. Eerst maken de twee presentatoren als gondelier de kanalen van Venetië onveilig.

Daarna staan ze met een zwaard tegenover elkaar in een 2000 jaar oude Arena voor een gladiatorengevecht. De laatste opdracht in Italië is pure romantiek. In Verona geven Ruben en Katja hun interpretatie van het beroemdste liefdesverhaal ter wereld: Shakespeare’s Romeo en Julia. Op het beroemde balkon presenteren zij vervolgens hun act. De eerste uitzending van Ruben vs. Katja is maandag 28 oktober om 21.30 uur bij BNN op Nederland 3 te zien.

Römer-Schuurman: “Elke keer probeer ik te denken: het is maar tv, ontspan, maar dat blijkt toch steeds weer onmogelijk. Als ik – gehuld in een ijzeren ridderkostuum met een echt zwaard – een arena instap, met een heel serieus kijkende Nicolai tegenover me, dan gieren de zenuwen en adrenaline me door het lijf en begin ik toch fanatiek en ongecontroleerd op mijn tegenstander in te hakken.”

Bron: BNN

Bericht delen