dinsdag 16 januari 2018

RTL 5 duikt in het leven van De Roelvinkjes

Het gezin van de Amsterdamse zanger Dries Roelvink is vanaf februari bij RTL 5 te zien in de nieuwe reality-serie De Roelvinkjes. De reeks wordt geproduceerd door Dutch Camels Media. Programmadirecteur Paul Cormont noemt De Roelvinkjes ‘reality met een maatschappelijke twist’.

Cormont: “Dutch Camels Media heeft ons een eerste aflevering aangeboden. Na het zien van deze pilot ben ik overtuigd dat deze serie bij RTL 5 past. Reality met een maatschappelijke twist is een richting die we met de zender steeds meer opzoeken. En het is geen geheim dat sommige van de uitdagingen waar de familie Roelvink voor staat met zoon Dave, zaken zijn waar meer ouders tegen aan lopen. Of het nu gaat om werk, relaties, school, uitgaan, alcohol of de band tussen kinderen en hun ouders; het heeft invloed op het hele gezin.”

In De Roelvinkjes is Dries te zien als de gedisciplineerde zanger die alles voor zijn carrière over heeft. Maar hij heeft ook een andere kant. Zo probeert hij samen met zijn ex-vrouw Luciënne sturing te geven aan het leven van hun zoon Dave. Net als veel andere ouders zijn zij bezorgd over de toekomst van hun oudste zoon. Doen ze het allemaal wel goed en krijgen ze Dave weer op het juiste pad?

Bron: RTL 5/Broadcast Magazine

Bericht delen