RTL wil dat Jan Boskamp nog niet aanschuift bij Veronica Offside
vrijdag 9 september 2022

RTL wil dat Jan Boskamp nog niet aanschuift bij Veronica Offside

Jan Boskamp is maandagavond waarschijnlijk toch niet te zien in Veronica Offside, omdat RTL volgens Wilfred Genee dwarsligt.

Boskamp was de afgelopen tijd aanwezig in het RTL-programma VTBL, maar dat programma werd na tegenvallende kijkcijfers al na zes afleveringen van de buis gehaald.

Genee meldt dat het bezoek van Boskamp aan zijn talkshow op Veronica aanstaande maandag op losse schroeven staat. “RTL heeft gezegd dat ze dat toch nog niet willen”, zegt de presentator in de laatste minuut van de uitzending. Johan Derksen gaat gelijk tekeer. “Wat een kinderachtig gedoe weer van die zenders onderling… RTL die geen toestemming geeft dat Jan aanschuift.”

Genee nuanceert het iets: RTL heeft gevraagd of Boskamp niet pas een weekje later kan komen. VTBL werd eind augustus voor het laatst uitgezonden. Derksen vindt het onzin. Hij verwijst naar de aanstaande fusie tussen RTL en SBS. “Wat maakt het uit, over drie maanden zijn we één bedrijf.” Genee zegt dat Boskamp overigens niet onder contract staat bij de zender.

Bron: AD/BM

Bericht delen