RTL en Luuk Ikink verlengen contract met drie jaar
vrijdag 5 april 2019

RTL en Luuk Ikink verlengen contract met drie jaar

Vanaf zaterdag 25 mei worden Humberto Tan en Luuk Ikink, in het verleden samen te zien in RTL Late Night, weer herenigd bij RTL 4. In de nieuwe familiespelshow Ondertussen in Nederland draait het om de twaalf Nederlandse provincies. Een team van bekende en een team van onbekende Nederlanders testen hun kennis met als doel zoveel mogelijk provincies te veroveren.

De hereniging van Luuk en Humberto is onderdeel van het nieuwe, driejarige contract dat Luuk en RTL hebben getekend. Naast deze nieuwe titel en zijn werk als presentator van RTL Boulevard blijft Luuk ook het gezicht van Eilandpraat, het napraatprogramma van Expeditie Robinson.

Peter van der Vorst, Directeur Content en Marketing bij RTL: “Luuk is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé onmisbare vaste waarde bij RTL Boulevard, zowel voor als achter de schermen. Hij is een betrokken maker die bruist van de ideeën voor nieuwe programma’s. We kijken er erg naar uit om die samen met hem verder te ontwikkelen.”

Luuk Ikink: ”Ik heb ontzettend veel zin om ook de komende jaren aan de slag te blijven bij RTL. Geweldig dat we zoveel kijkers bereiken met RTL Boulevard, zowel op tv als via onze site, socials en app. Ik ben er trots op dat ik voor dit programma mag werken. Eilandpraat is heel leuk om te mogen doen en ik heb natuurlijk heel veel zin in om samen met Humberto Ondertussen in Nederland te presenteren. Dat wordt sowieso een feest.”

Ondertussen in Nederland is vanaf zaterdag 25 mei wekelijks te zien om 20.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen