dinsdag 16 januari 2018

RTL 4 brengt Carlo's TV Café

Het begin van de RTL 4-zondagavond is vanaf zondag 11 oktober voor Carlo Boszhard. Met zijn nieuwe programma Carlo’s TV Café brengt hij ‘een fris en energiek zondagsgevoel op tv, waarin al zijn talenten samenkomen’, zo meldt RTL Nederland.

Boszhard: “Ik heb veel zin om aan de slag te gaan met Carlo’s TV Café, waarin ik hoop de kijker te verrassen.” Elke week verwelkomt Boszhard een co-host, die samen met hem een gelegenheidsduo vormt.

De setting is in de sfeer van een theatercafé, waar gezelligheid heerst en een flinke dosis entertainment voorgeschoteld wordt. Er is ruimte voor amusement, spannende spellen en live muziek, maar ook voor koken en een goed gesprek. De rode draad in het programma is de week die is geweest en de week die komen gaat. De gasten worden uitgenodigd voor een scherp gesprek en laten in een op maat gemaakt spel talenten zien waar de kijker nog niet bekend mee is.

Carlo’s TV Café wordt geproduceerd door RTL Productions. Uitzending: elke zondag vanaf 11 oktober, tussen 18.10 uur en 19.20 uur.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen