Royaltyprogramma Hart van Oranje met Sandra Schuurhof op SBS6
maandag 30 september 2019

Royaltyprogramma Hart van Oranje met Sandra Schuurhof op SBS6

In het nieuwe SBS6-programma Hart van Oranje geeft Sandra Schuurhof een kijkje in het dagelijks leven van de Oranjes. Wat gebeurt er achter de gesloten paleisdeuren, wie zoekt de kleding van koningin Máxima uit, hoe hoort het nou echt in koninklijke kringen en is de mediacode nog wel van deze tijd? Sandra reist de wereld over en spreekt het koningspaar en de familieleden op het paleis, bij staatsbezoeken en officiële werkbezoeken. Ook de internationale royalty – met name in Engeland – wordt belicht.

Marco Louwerens, Directeur Televisie Talpa Network over het nieuwe SBS6-programma: “De baard van onze koning, iedere stap van Meghan Markle, de discussies over de kosten van ons koningshuis. Er gaat geen dag voorbij of er is nieuws over onze eigen Oranjes en buitenlandse koninklijke huizen. Ik denk dan ook dat er absoluut plek is voor een eigentijds royaltyprogramma. Sandra Schuurhof is al jarenlang een expert op dit gebied en samen met haar redactieteam van ervaren royalty-specialisten geloof ik dat zij met Hart van Oranje een mooi en goed programma kan toevoegen aan het aanbod op SBS6.”

Sandra Schuurhof voegt toe: “Ik ben heel blij dat we dit royaltyprogramma voor SBS6 gaan maken. Het voelt als een logische nieuwe stap. Er valt nog zo veel meer te vertellen over de wereld van onze koning en koningin. We bieden een kijkje achter de schermen van de royals in binnen- en buitenland.”

Al bijna 20 jaar volgt presentatrice Sandra Schuurhof onze koninklijke familie en hun internationale collega’s. Sandra begint in 2001 als verslaggever met het volgen van het Koninklijk Huis bij RTL Nieuws. In 2012 maakt zij de overstap naar SBS waar Sandra voor Shownieuws en Hart van Nederland verslag doet van alle koninklijke hoogtepunten in binnen- en buitenland. Het huwelijk en de traan, de geboortes van de prinsesjes, de inhuldiging van koning Willem Alexander, staatsbezoeken en de trouwerij van de Britse William en Kate: Sandra is er altijd bij.

Hart van Oranje wordt gemaakt door Talpa TV Productions en is vanaf begin 2020 wekelijks te zien op SBS6.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Nick van Ormondt

Bericht delen