Ronald Molendijk aan de slag voor Talpa Network
maandag 25 november 2019

Ronald Molendijk aan de slag voor Talpa Network

DJ, muziekproducent en creatief ondernemer Ronald Molendijk gaat aan de slag voor Talpa Network. Zijn muzikaliteit en creativiteit zal hij er op meerdere terreinen aanwenden.

Ronald Molendijk zal in ieder geval als expert bij Shownieuws te zien zijn, maar bijvoorbeeld ook betrokken worden bij de ontwikkeling van muzikale formats voor KIJK en de televisiezenders van Talpa Network. Daarnaast blijft hij actief als DJ en met muzikale en creatieve projecten binnen zijn eigen bedrijf.

Marco Louwerens: “Ronald is een enorm veelzijdig mens bij wie creativiteit, muzikaliteit en onbegrensd denken elkaar versterken. Kwaliteiten die heel erg bij Talpa Network passen. Ik denk dat hij ons gaat verrassen met originele bijdragen en invalshoeken voor de programmering van onze zenders en activiteiten Talpa Network breed. Ik ben erg blij met zijn komst.”

Ronald Molendijk: “Ik ben enthousiast over het scala aan mogelijkheden die Talpa Network mij biedt. Ik kan er mijn passie voor muziek, talent- en conceptontwikkeling in alle vrijheid aanwenden en ontwikkelen. Een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat.”

Ronald Molendijk is tot dusver vooral bekend als de muziekkenner van RTL Boulevard. Hij vormt een DJ-duo met Erland Galjaard, die ook van RTL naar Talpa is overgestapt en nu actief is als strategisch adviseur.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen