Robert Baltus Chef Nieuws bij NH Media
woensdag 8 juli 2020

Robert Baltus Chef Nieuws bij NH Media

Per 1 augustus zal Robert Baltus aan de slag gaan als Chef Nieuws van NH Media. Baltus is nu werkzaam als Eindredacteur TV bij de NOS en vervulde daar de afgelopen jaren diverse nieuwsgestuurde, redactionele rollen.

Eerder werkte hij onder meer voor Talpa, RTL en Omroep MAX. Robert is overigens geen onbekende van NH Media. Hij was in het verleden al eens in dienst bij Radio Noord-Holland, de voorganger van het huidige NH Radio.

Hoofdredacteur Ib Haarsma over zijn komst: “Ik ben ontzettend blij dat we hem mogen toevoegen aan de redactie. Robert gelooft net als wij in onze vernieuwende manier van werken. Met onze regioteams halen wij het nieuws op uit de samenleving. Onze verhalen zijn het nieuws van morgen. Bovendien is Robert een echte Noord-Hollander en kent hij de weg in onze provincie als geen ander.”

NH Media is de publieke regionale omroep van de provincie Noord-Holland. Met de belangrijkste pijlers NH Nieuws, NH Radio en NH Sport informeren, inspireren en verbindt de omroep de stad en de regio. NH Media is een innovatief mediabedrijf met 230 professionals die nieuws en relevante verhalen leveren voor apps, websites, social media, radio en tv.

Bron: NH Media/BM

Bericht delen