woensdag 17 januari 2018

Robbie Kammeijer naar Editie NL

Het presentatieteam van Editie NL is vanaf 1 september weer op volle sterkte met de komst van Robbie Kammeijer, nu nog een vast gezicht van het NOS Jeugdjournaal. Samen met Steef van Stiphout, Jetske Schrijver en Margreet Beetsma neemt hij in wisselende samenstelling plaats achter de Editie NL-desk.

Kammeijer gaat ook aan de slag als verslaggever van het programma. Vandaag tekende hij zijn contract met RTL. Kammeijer: “Ik ben blij dat ik als presentator en verslaggever word toegevoegd aan het team van Editie NL. Het voelt als een logische stap om hier aan de slag te gaan. Een programma dat anders dan alle andere nieuwsprogramma’s is, met zowel hard als zacht nieuws, eigen invalshoeken en originele, creatieve reportages. Dat spreekt me enorm aan.”

Kammeijer werkte de afgelopen vier jaar bij het NOS Jeugdjournaal. Sinds 2014 als presentator en verslaggever. Hij presenteerde onder meer de jubileumuitzending van het NOS Jeugdjournaal en deed verslag van de aanslagen in Parijs en Brussel. In 2013 studeerde hij af aan de School voor Journalistiek in Utrecht.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen