woensdag 17 januari 2018

Richard Groenendijk terug als Jopie Parlevliet

Ze heeft een hart van goud, dat vaak op haar tong ligt. Ze is impulsief, imponerend en soms impertinent. Ze is er in ieder geval weer helemaal klaar voor om met veel humor de zaterdagavond van RTL 4 te veroveren: Jopie Parlevliet.

Het alter ego van cabaretier Richard Groenendijk is vanaf zaterdag 3 september terug van weggeweest met De Jopie Parlevliet Show waarin diverse bekende en onbekende gasten voorbij komen.

Groenendijk kruipt voor het tweede seizoen in de huid van de Rotterdamse dame: “In Jopie zit een aantal personen die ik in mijn leven heb leren kennen. Gek genoeg zowel mannen als vrouwen, maar natuurlijk zit er ook een flink stuk van mezelf in. Ze is me inmiddels écht dierbaar geworden, dus ik ben heel blij dat we weer zes shows met haar mogen maken. De show wordt dit seizoen wat losser als het aan mij ligt. Ik wil de kijkers in deze roerige tijden een onbezorgd uurtje televisie brengen, waarin veel te lachen valt.”

De Jopie Parlevliet Show wordt geproduceerd door Endemol Shine Nederland. Uitzending: vanaf zaterdag 3 september om 22.00 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen