dinsdag 16 januari 2018

Publiek bepaalt TV Labwinnaar BNN

Drie finalisten zijn in de race om hun programma-idee bij BNN op televisie te krijgen. Uit ruim driehonderd inzendingen hebben Valerio Zeno (BNN), Roek Lips (netcoördinator Nederland 3) en Erik van der Hoff (tv-producent Blazhoffski) de drie beste ideeën gekozen voor de Kijkerspitch van TV Lab 2013.

Het publiek bepaalt welk van deze programma’s echt door BNN wordt gemaakt en uitgezonden. Op tvlab.bnn.nl zijn korte filmpjes van de drie programma’s te zien en kan iedereen tot en met vrijdag 12 juli stemmen op zijn of haar favoriet. Het winnende programma is te zien tijdens TV Lab op woensdag 14 augustus om 22.55 uur op 3.

De programma’s die in de race zijn:

Mag Het Een Onsje Meer Zijn?

Programma’s over mensen met overgewicht kennen we nou wel. Maar wat als er wel een paar kilootjes bij mogen? In Mag Het Een Onsje Meer Zijn? volgen we vijf deelnemers die de opmerkingen over hun magere lichamen zat zijn. Ze hebben geen eetstoornis, maar komen simpelweg niet van hun skinny uiterlijk af. Met hulp van personal trainers en diëtistes gaan ze de strijd aan om zoveel mogelijk aan te komen. Een programma dat steeds vetter wordt!

Naar idee van: Marcel Schurgers

The Crowdfunders

Een eigen restaurant starten, een studie in Amerika volgen, een weeshuis in Bangladesh opzetten of een groot theaterstuk produceren. Ambitieuze jonge mensen lopen over van de dromen en plannen. Om die te kunnen waarmaken, hebben ze een zak geld nodig, maar aankloppen bij een subsidiefonds of bank heeft in crisistijd vaak weinig zin. Dus zoeken ze een nieuwe weg: crowdfunding! Iedereen kan, in ruil voor een tegenprestatie, doneren aan het project. In The Crowdfunders volgen wij hen op weg naar het verwezenlijken van hun droom.

Naar idee van: Priscilla Verwoert

 Veelgestelde Vragen

Op Google worden ruim honderd miljoen vragen per dag gesteld. Mensen willen van alles en nog wat weten, maar verdwalen vaak in het enorme moeras aan info op het web. In het programma Veelgestelde Vragen legt BNN je haarfijn de meest gezochte zoektermen uit.

Naar idee van: Jolien Former

Bron: BNN

 

Bericht delen