dinsdag 16 januari 2018

Programma Mediapark Jaarcongres bekend

Het programma van de zevende editie van het Mediapark Jaarcongres is bekend. Monique van Dusseldorp, samensteller van het programma, heeft onder meer User Interface Designer Bas Ording, tot vorig jaar werkzaam voor Apple, bereid gevonden als spreker op te treden. Ording zal op 26 juni vertellen hoe hij bij Apple omging met de ‘challenges in media’.

Naast Ording bestaat het sprekers team uit: Niels Baas, de kersverse directeur van NLZiet en Marc van Leest, Head of Media van Ajax. We verwelkomen daarnaast twee internationale sterspelers: Rory Sutherland (Ogilvy) en Matt Boggie (NY Times). Ook omroepvedettes Bert Habets (RTL) en Henk Hagoort (NPO) zijn weer van de partij en geven hun visie op de veranderingen in het media landschap.

Na de plenaire kick-off van MPJC zijn er diverse inhoudelijke expertsessies in Villa Heideheuvel, gelegenheid tot netwerken tijdens de Mix & Match sessies aan de ronde tafels van studio 21 en nieuwe demo’s te ontdekken op de playground van MPJC. Het programma voor deze interactieve sessie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Tijdens MPJC wordt gekeken naar ‘Challenges in media’. De uitdagingen die centraal staan zijn: (big) data, video (on demand) en social (TV). Topsprekers praten spreken over hun ervaringen op dit gebied, delen hun visie en geven nieuwe inzichten. De opzet van het programma is hier te vinden.

Bron: iMMovator/Broadcast Magazine

Bericht delen