dinsdag 16 januari 2018

Peter van der Vorst maakt nieuw seizoen Verslaafd!

Peter van der Vorst biedt, vanaf dinsdag 27 oktober in het derde seizoen van het RTL 4-programma Verslaafd!, opnieuw de helpende hand aan verslaafden en de vaak wanhopige familieleden. Samen met een deskundige doet Van der Vorst zelf de interventies.

In deze reeks van Verslaafd! draait het niet alleen om drank- en drugsverslaafden, maar behoort ook een gameverslaving tot de cases.

Peter van der Vorst: “Nieuw dit seizoen is dat we werken met een team van interventionisten en dat ik zelf voor het eerst in Verslaafd! meteen samen met de interventionist naar binnen ga. Dat is behoorlijk intens. Je weet namelijk nooit van tevoren hoe de persoon in kwestie reageert. Met dit programma willen we het onderwerp ‘verslaving’ meer ter discussie stellen en de kijker vooral laten zien wat het daadwerkelijk met iemand doet en welke desastreuze gevolgen het soms heeft voor de familieleden van de verslaafde.”

Verslaafd! is een productie van Vorst Media en is bij RTL 4 wekelijks te zien vanaf dinsdag 27 oktober, tussen 20.30 en 21.30 uur. Ook komt er een nieuwe serie van Van Der Vorst Ziet Sterren bij RTL 4, vanaf woensdag 30 september.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen