dinsdag 16 januari 2018

Pebble TV vanaf 1 april bij Ziggo en UPC

De kinderzender Pebble TV is vanaf 1 april te zien bij UPC en Ziggo. Pebble TV richt zich op kinderen vanaf twee jaar en zendt 24 uur per dag uit zonder reclame. De zender brengt ‘verantwoorde en leerzame kinderseries en jeugdfilms, zonder geweld of geschreeuw’.

De filosofie van Pebble TV gaat uit van het idee van rimpelingen, cirkels die ontstaan nadat je een steentje in het water gooit. De rimpelingen staan voor overdracht van waardevolle ideeën en kennis aan toekomstige generaties.

Op het programma staan onder andere Kikker & Vriendjes, Conni, De Zusjes Mol, Ovide en z’n vriendjes, Alfred J. Kwak, Boes, Bassie & Adriaan, Bamboe Beren, Star Street, de sprookjes van Hans Christian Andersen in The Fairy Taler, Snorkels, Er was eens… de mens, Bouli, Moomin, Professor Balthazar en Vrouwtje Theelepel.

PebbleBox is bedoeld voor de allerkleinsten, met grappige, korte en leerzame programma’s als Dip & Dap, Boom & Reds, Anton, Penelope, Saari en alle series van Nijntje.

Tijdens de paasdagen zendt Pebble TV onder andere Jan, Jans en de kinderen, Ontdek de wereld met Nijntje, Mijn vriend Percy’s magische gymschoenen en de familiefilm Sven en de Rat uit.

Bron: Pebble TV/Broadcast Magazine

Bericht delen