dinsdag 16 januari 2018

Paulien Huizinga helpt alleenstaande moeders bij SBS 6

In Zorgeloos Verliefd worden alleenstaande ouders een helpende hand geboden. Het zelfvertrouwen van vrouwen wordt opgekrikt, ze krijgen een make-over en daten met verschillende mannen in de hoop hun ware Jakob te vinden. Paulien Huizinga presenteert het programma vanaf woensdag 29 februari om 20.30 uur bij SBS 6.

Een grote groep vrouwen heeft dus weinig tot geen tijd voor zichzelf, laat staan voor de liefde zo, zo meldt SBS. “Een verrassing moet ervoor zorgen dat de vrouwen echt zorgeloos van hun nieuwe liefde kunnen gaan genieten”. In elke aflevering van Zorgeloos Verliefd staat één vrouw centraal – alleenstaand, gescheiden of weduwe – die de euro’s onvermoeibaar om blijft draaien om haar kinderen het beste te geven. Uit alle aanmeldingen selecteert ze zes mannen die worden uitgenodigd voor een eerste kennismaking bij haar thuis.

Paulien Huizinga: “Ik wist meteen dat ik dit programma wilde doen. Mijn situatie is uiteraard niet vergelijkbaar met die van de vrouwen in het programma, maar ik weet wel hoe hectisch de dagelijkse realiteit er uit kan zien van een alleenstaande moeder. Tijd voor zichzelf hebben deze vrouwen vaak niet. Ze staan altijd klaar voor hun kinderen en ik ben blij dat ik in dit programma ook hen eens een helpende hand kan bieden.”

De productie van Talpa wordt gesponsord door Relatieplanet.nl

Bron: SBS Broadcasting/Radio.nl

Bericht delen