OUTtv lanceert latenightshow gehost door dragqueen
vrijdag 5 november 2021

OUTtv lanceert latenightshow gehost door dragqueen

OUTtv maakt de eerste latenightshow gepresenteerd door een dragqueen op de Nederlandse televisie met Niki Today Tonight. Niki Today en haar musicale sidekick Dirk ontvangen wekelijks in bar de Eagle een keur aan bekende en minder bekende gasten uit de Nederlandse LGBTQI+-community.

Niki Today Tonight is een show vol met live muziek, humor en bijzondere gesprekken met gasten die zowel de LGBTQI+-gemeenschap als de open minded zullen interesseren.

Niki Today: “Ik ben trots en blij dat ik de kans krijg om naast de afleveringen die ik tijdens Pride Amsterdam hebben mogen presenteren, nu primetime op OUTtv onze community in de spotlight kan zetten met mijn nieuwe latenightshow Niki Today Tonight. Als kind wilde ik niets liever dan Oprah Winfrey zijn en nam ik stiekem in m’n kamer interviews af met m’n barbiepoppen en teddy-beertjes.”

“Jaren later droomde ik van een talkshow in de stijl van Dame Edna en Graham Norton en nu zit ik iedere week zomaar lekker te babbelen met de allerleukste gasten, van de bijzonder lieve Vanessa van Cartier (winnares van Drag Race Holland) tot aan de bevlogen Astrid Oosenbrug (voorzitter COC Nederland), de talentvolle Wouter Hamel (zanger), Ferry Doedens (presentator), Yoran de Bont (acteur) en zoveel anderen.”

Niki Today Tonight is vanaf 6 november elke vrijdagavond om 22.00 uur te zien op de lifestyle televisiezender OUTtv.

Bron: OUTtv/BM

Bericht delen