Onduidelijk of Massa is Kassa terugkeert bij SBS6
donderdag 4 augustus 2022

Onduidelijk of Massa is Kassa terugkeert bij SBS6

Een nieuwe reeks van Familie Gillis: Massa is Kassa staat voor dinsdag 6 september op de planning bij SBS6, maar Talpa en producent Concept Street willen niet ingaan op de vraag van Nu.nl of de uitzendingen daadwerkelijk doorgaan

Vakantieparkondernemer Peter Gillis, om wie de serie draait, is onlangs opgepakt wegens vermeende mishandeling van zijn vriendin. De producent en zender willen eerst de zitting afwachten waarin Gillis’ vriendin Nicol Kremers een verklaring moet afleggen. De datum van die zitting is nog niet bekend.

Gillis, die zijn vriendin zou hebben mishandeld en hiervoor is aangehouden, hoort tijdens een andere zitting op 12 augustus waar hij precies van verdacht wordt. De ondernemer bevestigt dat hij inderdaad in mei is aangehouden, hoewel hij dit eerder nog ontkende.

Talpa liet dinsdag aan Shownieuws weten “de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden”. De situatie heeft vooralsnog geen gevolgen voor de samenwerking met de familie Gillis. “Pas als Nicol later deze maand een verklaring aflegt bij de rechter-commissaris weten we meer. Laten we vooral voorzichtig zijn met oordelen tot de feiten duidelijk zijn.”

De zendergroep wil niet verder op de vraag van Nu.nl ingaan en laat het bij deze verklaring. Concept Street, de producent van Familie Gillis: Massa is Kassa, verwijst naar de zender en geeft dus ook geen uitsluitsel.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen