dinsdag 16 januari 2018

OLON Mediahub blijkt succes

De digitale distributie van artikelen, foto’s en video’s tussen lokale omroepen, de zogeheten OLON Mediahub, is een jaar operationeel. Het gebruik van de hub is in die tijd behoorlijk toegenomen.

Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste ‘facts & figures’ van de OLON Mediahub op dit moment.

In totaal zijn er nu 112 lokale omroepen aangesloten op de OLON Mediahub. Gezamenlijk hebben deze omroepen meer dan 300.000 items in de OLON Mediahub geplaatst, waarvan:
•    47.520 artikelen
•    246.853 foto’s
•    5.073 video’s
Momenteel bevindt er zich 450 uur videomateriaal van lokale omroepen in de OLON Mediahub en deze aantallen nemen steeds verder toe.

De databases van de OLON Mediahub verwerken per uur 3,5 miljoen database requests. Dat zijn er ca. 58.000 per minuut. Overigens betreft dit nog maar een fractie van het daadwerkelijke verkeer, aangezien meer dan de helft hiervan wordt opgevangen door cache servers.

Om al dit dataverkeer nu en in de toekomst goed op te vangen draait de OLON Mediahub op zes servers (waarvan twee database servers). Een en ander wordt gehost in een zeer stabiele en hoogwaardige hosting-omgeving, zodat de verdere groei in het gebruik en de stabiliteit van de OLON Mediahub ook in de toekomst gegarandeerd kan blijven.

Bron: OLON

Bericht delen