dinsdag 16 januari 2018

Oefeninterlands Nederlands Elftal bij SBS 6

SBS heeft de uitzendrechten verworven van de vriendschappelijke oefenwedstrijden die het Nederlands elftal de komende twee jaar speelt. Deze voorbereidingswedstrijden worden in aanloop naar het EK in 2016 uitgezonden door SBS 6. Met deze rechten wordt de traditie voortgezet van de afgelopen jaren.

De aftrap wordt gegeven in het Zuid-Italiaanse Bari op donderdag 4 september. Het elftal van de nieuwe bondscoach Guus Hiddink zal het in het Stadio San Nicola opnemen tegen de Italianen.

Alle oefeninterlands van het Nederlands elftal die voorafgaand aan het EK gespeeld worden, zijn integraal te zien bij de zender. Naast deze wedstrijden van het Nederlands elftal heeft SBS ook de rechten van de Jupiler League verworven. De samenvattingen van de gespeelde wedstrijden zijn vanaf 8 augustus te zien bij de SBS 6.

Programmadirecteur Remko van Westerloo: “We zijn verheugd dat de oefeninterlands van het Nederlands elftal weer te zien zijn. Het Nederlands elftal past uitstekend bij het gevoel van onze brede volkszender. Daarnaast is het leuk dat wij hiermee een mooie SBS traditie voortzetten. Kers op de taart hierbij is, dat het geplande programma voor de eerste acht wedstrijden allemaal tegen zeer aansprekende tegenstanders zijn.”

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen