dinsdag 16 januari 2018

NostalgieNet verder als ONS

NostalgieNet krijgt vanaf 13 september een nieuwe naam: ONS. De zender richt zich primair op 49-plussers. Sinds 2006 is NostalgieNet te zien op de Nederlandse televisie. De zender onderscheidt zich met programma’s die terugkijken op vroeger, met amusement uit vervlogen tijden, Nederlandse speelfilms en series.

Begin dit jaar is NostalgieNet onderdeel geworden van Just Media Group en wordt er geïnvesteerd in de ontwikkeling van de zender.

Vanaf het najaar krijgt ONS een vaste horizontale programmering, met op elk tijdstip herkenbare programma’s. Naast bestaande programma’s zendt ONS vanaf september ook veel eigen producties uit, waaronder het nieuwe middagprogramma Bij ONS aan tafel. Hierin nodigt presentatrice Kristel van Eijk wekelijks een aantal bekende gasten uit in ons strandpaviljoen aan de Loosdrechtse plassen, waarbij kok Walter Muis een maaltijd verzorgt.

Daarnaast komt de Top 40 weer terug op tv, zal er een nieuwe talkshow te zien zijn en neemt Mari Carmen Oudendijk de kijker mee in de recente geschiedenis met het programma De Gouden Jaren. In Pension Pleijsier nodigt Sjoerd Pleijsier bekende Nederlanders uit in Frankrijk.

Bron: Just Media Group/Broadcast Magazine

Bericht delen