dinsdag 16 januari 2018

Rosalie van Breemen naar Radio Unique

Rosalie van Breemen gaat het programma Rosalie=Unique presenteren bij internetzender Radio Unique. Ook wordt ze het gezicht van de zender.

Van Breemen: “Ik luisterde steeds minder radio omdat al die stations hetzelfde draaien. Ik wil naar de nieuwste Adèle en John Legend luisteren maar ik ben ook dol op onder andere The Beatles, Aretha Franklin, Wilson Pickett en Paul Young. En dat vind ik allemaal bij Radio Unique. Buiten de nieuwszenders, om bij te blijven, luister ik nergens anders meer naar. Goede kwaliteitsmuziek hoor je bijna niet meer.”

Van Breemen maakte haar debuut als presentator, in het programma Popshop TV bij de NCRV. Als deskundige verscheen zuh in Koffietijd en RTL Boulevard. In 2006 was zij jurylid bij Hollands Next Top Model. Een jaar later presenteerde zij met Sylvana Simons en Esther Blinker het RTL-programma Ex Wives Club. Ook schrijft ze in het Franse Paris Match en Margriet en Grazia over de zakenwereld. Het afgelopen jaar kwam haar boek ‘En ze leefde nog lang en gelukkig’ uit. Momenteel werkt ze aan haar nieuwste boek.

Radio Unique werd begin jaren 80 opgericht door onder andere Erik de Zwart en beleeft nu een come-back. De zender is te ontvangen via www.radiounique.net en binnenkort in de ether.

Bron: pieterjanssen.web-log.nl/Broadcast Magazine 

Bericht delen