dinsdag 16 januari 2018

Maya Eksteen en Vivian Boelen naar Radio M Utrecht

foto: Nick van Ormondt

Maya Eksteen en Vivian Boelen gaan presenteren bij Radio M Utrecht. Eksteen presenteert vanaf 10 januari iedere werkdag het ochtendprogramma Utrecht is Wakker! in opvolging van Babette Alma die in 2010 de omroep verliet. De presentator werd bekend door het radioprogramma Radio Romantica en presenteerde op televisie onder andere de programma’s Lief en Leed en De Vijf Uur Show.

Vivian Boelen begint op 16 januari bij de regionale radiozender. Zij gaat het verzoekplaten programma M draait op Verzoek op de zondagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur presenteren. Boelen is in 1976 bij Veronica begonnen als omroepster en heeft onder meer het RTL Nieuws gepresenteerd. Ook op de radio heeft zij ruime ervaring. Zo presenteerde Boelen voor de KRO het verzoekplatenprogramma In antwoord op uw schrijven.

Ook komt Radio M Utrecht met een nieuw middagprogramma. Utrecht komt thuis wordt vanaf 10 januari gepresenteerd door Marc van Amstel op werkdagen tussen 17.00 en 19.00 uur. De Servicelijn, dat voorheen door Marc van Amstel werd gepresenteerd, wordt overgenomen door Peter Holland. De Servicelijn is iedere zaterdag te horen tussen 10.00 en 12.00 uur.

Bron: RTV Utrecht/Broadcast Magazine

Bericht delen