Niki Today Tonight krijgt tweede seizoen
vrijdag 24 februari 2023

Niki Today Tonight krijgt tweede seizoen

Niki Today Tonight is OUTtv’s latenightshow, rechtstreeks vanuit Club Church in Amsterdam. Iedere vrijdag ontvangt Niki, samen met haar muzikale sidekick Dirk, bekende en minder bekende gasten uit de LGBTQ+-community om hun bijzondere verhalen te delen in het nieuwe seizoen.

Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook een reeks nieuwe gasten, grappige momenten en interessante gesprekken. Zo zien we dit seizoen bijvoorbeeld Lisa van Ginneken, het eerste trans lid van de Tweede Kamer, langskomen.

Ook komen er veel gasten uit de entertainmentindustrie langs, zoals zangeres en trans influencer Alice Olsthoorn, de winnaar van BNNVARA’s Ik Ga Stuk Gavin Reijnders en voormalig Drag Race Holland deelnemer Sederginne. Niki Today Tonight zal ook een paar Eurovisie Songfestival-legendes ontvangen, waaronder Johnny Logan, Netta en Måns Zelmerlöw.

Niki Today Tonight is vanaf nu elke vrijdagavond om 22.00 uur te zien op de lifestyle televisiezender OUTtv en is te ontvangen via VodafoneZiggo (129), KPN (77), T-Mobile (297) en andere televisiediensten. De latenightshow zal tevens te zien zijn in Spanje, Belgie, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Israel en Zweden.

Bron: OUTtv/BM

Bericht delen