dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe talentenjacht naar singer/songwriters

In zijn programma GIEL op 3FM maakt presentator/dj Giel Beelen dinsdag bekend dat hij op zoek gaat naar het beste, nieuwe singer/songwritertalent van ons land. Hij of zij moet muziek kunnen schrijven schrijven, zingen, zichzelf muzikaal kunnen begeleiden én het publiek weten te raken.

Singer/songwriters kunnen zich nu online aanmelden voor het nieuwe VARA/BNN tv-programma De Beste Singer/Songwriter van Nederland. De productie is in handen van Blazhoffski, vanaf 25 juni is de talentenjacht wekelijks te zien op Nederland 3.

Na een zoektocht van tien afleveringen hoopt Giel de Beste Singer/Songwriter van Nederland aan te kunnen wijzen. Hij wordt bijgestaan door 3FM-dj’s en grote namen uit de muziekindustrie en daarbuiten. De winnaar verdient niet alleen de titel, maar krijgt ook gegarandeerde ‘air- en stagetime’, de ultieme prijs voor elke beginnende artiest. Beelen: “Het programma geeft nieuwe talenten de kans zichzelf te zijn en te groeien door hulp van bekende Nederlandse singer/songwriters. Het gaat echt over muziek maken.”

Bron: VARA

Bericht delen