dinsdag 16 januari 2018

Nieuw TROS-programma voor Jan Smit

Vanaf zaterdag 20 augustus presenteert Jan Smit een nieuw TROS-programma over 60 jaar televisie. De zaterdagavondshow voor het hele gezin heeft als werktitel Wij houden van televisie en wordt negen weken lang uitgezonden om 20.30 uur op Nederland 1. In het programma strijden iedere aflevering drie koppels BN’ers tegen elkaar. Wie weet het meest van publieke en commerciële televisie door de jaren heen?

Na zes afleveringen zijn er zes koppels over, in twee halve finales strijden zij om een plekje in de grote finale. In de finale wordt bekend welk duo het meest weet over zes decennia televisie. Jan Smit: “Ik ben zeer vereerd dat ik gevraagd ben voor dit programma. Ik heb al presentatie-ervaring opgedaan in Nederland en Duitsland, maar prime time op zaterdagavond op Nederland 1, dat is nogal wat!”

Peter Kuipers, directeur TROS: “Smit heeft zich inmiddels op presentatievlak bewezen als vaste presentator van TROS Muziekfeest op het plein en de hypnoseshow Ik weet wat jij deed. Hij is geliefd bij jong en oud en dus bij uitstek geschikt als het nieuwe paradepaardje van de TROS.”

Bron: Sterren.nl

Bericht delen