dinsdag 16 januari 2018

Nieuw seizoen Mindf*ck bij AVROTROS

In 2016 verrast Victor Mids opnieuw bekende en onbekende Nederlanders met onverklaarbare trucs in een nieuw seizoen van Mindf*ck. Mids laat weer BN’ers en voorbijgangers versteld staan met zijn wetenschappelijke experimenten.

In de eerste aflevering is presentator Matthijs van Nieuwkerk te gast, die daarmee zijn belofte nakomt die hij deed toen Mids eerder dit jaar bij hem in De Wereld Draait Door te gast was.

In het nieuwe seizoen van Mindf*ck gaat Mids geblinddoekt autorijden met Frans Bauer en krijgt hij het aan de stok met olympisch hockeykampioen Ellen Hoog. Andere BN’ers die langskomen in Mindf*ck zijn dj Hardwell, chefkok Julius Jaspers, actrice Abbey Hoes, presentator John Williams en Ilse DeLange samen met JB Meijers. Ook laat hij op straat willekeurige voorbijgangers hun eigen voornaam vergeten en kunnen mensen thuis meedoen met verschillende interactieve experimenten.

Mids is arts en illusionist. Hij combineert die kennis om te laten zien op wat voor manieren je hersenen voor de gek zijn te houden. Tijdens zijn studie geneeskunde heeft hij veel geleerd over de werking van de hersenen en zintuigen, waar hij in Mindf*ck veelvuldig gebruik van maakt.

Uitzending: vanaf 4 januari elke maandag om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Bron: AVROTROS/Broadcast Magazine

Bericht delen