woensdag 17 januari 2018

Nieuw seizoen Galileo bij RTL 5

Het programma Galileo komt terug. Vanaf maandag 5 september om 19.30 uur gaat Luuk Ikink bij RTL 5 weer met zijn verslaggevers Manuel Venderbos, Jorn Rohde, Shelly Sterk en vlogger Sem Barendse dagelijks op zoek naar antwoorden op de meest uiteenlopende vragen.

Nieuw in het team van verslaggevers is Giel de Winter, bekend van StukTV. Hij krijgt het als nieuwkomer zwaar te verduren in een aantal spraakmakende experimenten. Zo trapt hij af in een doodskist van plexiglas onder de grond om te kijken hoe het is om levend begraven te worden.

De verslaggevers van het eerste uur overschrijden opnieuw hun grenzen. Jorn rent zonder enige training een marathon, Manuel zoekt zijn dubbelganger en Shelly probeert met enkel aanwijzingen van de verkeerstoren een vliegtuig zonder brokken aan de grond te zetten. Vlogger Sem veroorzaakt een mega grote stikstofontploffing en maakt een vliegtuigmotor na.

Dit seizoen wordt flink geëxperimenteerd op het gebied van voeding. Zo leeft Giel een week op bananen met water en Jorn maar liefst vier weken op patat en vitaminepillen. Giel is laaiend enthousiast over zijn detox en Jorn vindt zijn dieet een eitje, maar wat doet dit fysiek met hen?

Galileo wordt geproduceerd door Stepping Stone Producties en is te zien vanaf maandag 5 september om 19.45 uur bij RTL 5.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen