Nieuw seizoen Dertigers vanaf 8 augustus bij BNNVARA
maandag 8 augustus 2022

Nieuw seizoen Dertigers vanaf 8 augustus bij BNNVARA

De serie Dertigers keert maandag terug bij BNNVARA. Het nieuwe seizoen neemt de kijker nóg verder mee in de levens van een vriendengroep, waarin vele herkenbare dertigersdilemma’s de revue zullen passeren.

Hoe is het om na een jarenlange relatie weer te gaan daten? Wat als je een kinderwens hebt en zelf geen kinderen kan krijgen? En hoe ga je om met je eigen kinderwens als je nieuwe liefde geen kinderen meer wil?

De hechte vriendengroep wordt gespeeld door de vaste cast met Justus van Dillen, Jelle de Jong, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Joy Wielkens, Lykele Muus en Wieger Windhorst. Dertigers is vanaf 8 augustus dagelijks te zien in de late avond op wisselende tijdstippen bij BNNVARA op NPO 3. Hiernaast is de serie terug te kijken op NPO Start en wekelijks vooruit te kijken op NPO Plus.

De eerste twee seizoenen van Dertigers waren dagelijks te zien bij BNNVARA op NPO 3 en zijn in totaal bijna 10 miljoen keer gestreamd op NPO Start en NPO Plus. Dertigers is een bewerking van de gelijknamige succesvolle Vlaamse serie. De regie ligt in handen van Elzelien Peters, Allard Westenbrink en Janice Pierre. Dertigers is een coproductie van Hollands Licht en BNNVARA.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen