woensdag 17 januari 2018

Nieuw seizoen De Jongens tegen de Meisjes

De formule van de spelshow De Jongens tegen de Meisjes, waarin de verschillen tussen man en vrouw centraal staan, is inmiddels bekend.

In iedere aflevering gaan Chantal Janzen en Tijl Beckand de strijd der seksen met elkaar aan. Vanaf 29 april zien we in het zesde seizoen niet alleen nieuwe spellen, maar ook andere gezichten in beide teams. Zo verschijnen onder meer Daphne Deckers, Maan, Sofie van den Enk en Natasja Froger in het team van Chantal. Tijl hoopt met onder anderen Dave Roelvink, Lange Frans, Buddy Vedder en Brownie Dutch aan zijn zij de harde strijd te winnen.

Naast de vertrouwde onderdelen worden er dit seizoen nieuwe spellen geïntroduceerd. In Twee in één gaan Tijl en Chantal met één teamgenoot in een speciaal pak, waardoor ze samen één lichaam vormen. In dit pak moeten ze verschillende typische mannen- of vrouwendingen uitbeelden voor hun twee medespelers.

In Met handen en voeten krijgen de teams grote schuimrubberen handen en voeten aan die voorzien zijn van letters. De teamcaptain van het andere team stelt open vragen en de antwoorden daarop zijn vierletterwoorden. Het team moet zo snel mogelijk met de letters de antwoorden vormen.

De Jongens tegen de Meisjes wordt geproduceerd door Talpa. Uitzending: vanaf 29 april wekelijks om 20.00 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen