Nieuw seizoen Boerderij van Dorst vanaf 29 mei bij BNNVARA
woensdag 18 mei 2022

Nieuw seizoen Boerderij van Dorst vanaf 29 mei bij BNNVARA

Gordon, Hans Klok, Anouk, Eva Crutzen, Froukje, Douwe Bob, Katja Schuurman, Maxim Hartman, Défano Holwijn en Hanneke Groenteman steken de handen uit de mouwen op Ravens boerderij in het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst.

Raven van Dorst trekt zich wederom terug op het platteland en dat heeft nogal wat voeten in de aarde: poep scheppen, ploegen, zaaien, het land bewerken, beesten houden, groente en fruit telen, de boerderij opknappen, oogsten, melken; het hoort er allemaal bij. Elke aflevering schieten twee collega’s Raven te hulp bij deze leuke, soms vieze, klusjes. Terwijl zij de handen uit de mouwen steken, vraagt die ze het hemd van het lijf.

Boerderij van Dorst is vanaf zondag 29 mei om 20.25 uur wekelijks te zien bij BNNVARA op NPO 3. Raven: “Vorig seizoen was een opwarmertje. Ik heb m’n draai gevonden en wil van de boerderij een waar paradijs maken. Uiteraard weer met hulp van BN’ers, want het is zo leuk om ze te zien zwoegen. En alleen is maar saai.”

In de eerste aflevering blijven Hans Klok en Eva Crutzen slapen. Ze gaan aan de slag met de dome, die Raven in het eerste seizoen met Emma Wortelboer heeft gemaakt. Deze heeft er behoorlijk van langs gekregen door storm Eunice. Hans en Eva helpen Raven om de dome weer op te bouwen. Ook gaan ze het land klaarmaken en paardenmest halen. Maar de belangrijkste vraag van deze aflevering is toch wel hoeveel grappen Eva en Raven uit hun hoed toveren over Hans?

Boerderij van Dorst is een coproductie van BNNVARA en Witte Geit.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Annemieke van der Togt/BNNVARA

Bericht delen