dinsdag 16 januari 2018

Nieuw reisprogramma bij Veronica: Roadtrippers

Veronica komt dit najaar met een avontuurlijk reisprogramma: Roadtrippers. Hierin neemt team Veronica, bestaande uit Tess Milne (Ranking the Cars, InsideGamer), Simon Zijlemans (InsideGamer, WK in Lingerie) en Jayjay Boske (De Fukkers), het op tegen de jongens van Stuk TV.

Stuk TV, bestaande uit Giel, Thomas en Stefan, is een succes op YouTube met ruim 350.000 abonnees en meer dan 44 miljoen views in drie jaar tijd. Beide teams krijgen een zeer beperkt budget waar ze niet alleen twintig dagen van moeten leven, maar ook nog eens hemelsbreed zo ver mogelijk mee moeten reizen. Welk team weet de grootste afstand af te leggen en zijn de roadtrippers van het jaar? Roadtrippers is dit najaar te zien bij Veronica.

Binnenkort starten de opnames van Roadtrippers. De twee teams vertrekken dan vanaf het geografische middelpunt van Nederland: Onze-Lieve-Vrouwe-Toren in Amersfoort.
Zowel de drie jongens van Stuk TV als de drie Veronica-presentatoren filmen zelf alle twintig dagen hun belevenissen. Van het kleine budget dat ze meekrijgen, moeten ze niet alleen eten, slapen en drinken, maar ook reizen. De teams mogen hulp vragen aan mensen die ze tegenkomen, dat kan zijn in de vorm van een lift of iets dat ze kunnen doen in ruil voor geld. Het team dat hemelsbreed het verst weet te komen, wint deze strijd en mogen zich roadtrippers van het jaar noemen.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen