dinsdag 16 januari 2018

Nieuw reality programma John de Mol: Utopia

Na Big Brother en De Gouden Kooi komt John de Mol opnieuw met een groots reality programma: Utopia. Dit maakte SBS bekend tijdens de perspresentatie. Vanaf 1 januari is bij SBS 6 te zien hoe Talpa ergens op deze aarde een nieuwe samenleving start.

Eén jaar lang bouwen de deelnemers aan een compleet nieuw bestaan, een nieuwe gemeenschap, op een plek waar geen regels, geen wetten en geen machtsverhoudingen zijn en ze beginnen met bijna niets. Alles wat ze hebben, is een kale loods op een onbewerkt stuk land, een paar dieren, een aansluiting voor water en elektriciteit, één telefoon en een geldbedrag in cash om hun leefomgeving op te bouwen en de eerste maanden te overleven. Elke vier weken wordt een van de bewoners weggestemd en vervangen door een nieuwe.

Talpa zoekt momenteel kandidaten: ondernemers, bouwers, doeners en idealisten. Vakmensen met kwaliteiten en talenten die een mini-samenleving goed kan gebruiken en mensen met people skills. Via Utopiatv.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden.

Bron: Talpa Media/SBS

Bericht delen