dinsdag 16 januari 2018

Nieuw contract voor Van der Vorst bij RTL

Peter van der Vorst heeft woensdag een nieuw tweejarig contract getekend bij RTL Nederland. De presentator en programmamaker is bij RTL 4 te zien in onder meer RTL Boulevard, Van Der Vorst Ziet Sterren, Mijn Leven in Puin en Gepest.

Van der Vorst: “Ik ben er trots op dat RTL wederom het vertrouwen in mij uitspreekt met dit mooie nieuwe contract. De afgelopen 17 jaar heb ik op presentatiegebied geen andere werkgever gehad. Ik voel me thuis bij deze zender waar ik alle kansen krijg om mezelf te ontwikkelen met programma’s als Gepest, Mijn Leven In Puin en Van der Vorst Ziet Sterren. Ook blijf ik met heel veel plezier verbonden als royaltydeskundige aan RTL Boulevard. Zeker met de aanstaande troonswisseling is er op dat gebied genoeg te doen. Een nieuwe koning en een nieuw contract, mooier kan dit jaar voor mij niet beginnen!”

Programmadirecteur RTL Nederland Erland Galjaard: “Peter is een zeer veelzijdig man die zowel als presentator en als programmamaker een grote bijdrage levert aan het succes van RTL. Daarom zijn we ook meer dan verheugd met het feit dat Peter voor nog eens twee jaar een contract bijtekent.” Vanaf 26 februari start Van der Vorst met een nieuw seizoen van Mijn Leven in Puin.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen