woensdag 17 januari 2018

Niehe Media gaat verder binnen MediaLane Holding

Niehe Media wordt onderdeel van het snel groeiende Amsterdamse mediabedrijf MediaLane Holding. Daarover hebben Ivo Niehe en Iris van den Ende overeenstemming bereikt.

Met ingang van nu maakt Niehe Media deel uit van MediaLane – een van de drie bedrijfstakken onder MediaLane Holding dat in 2014 werd opgericht door Iris van den Ende.

Ivo Niehe: “70 is een mooie leeftijd om de leiding van het bedrijf over te dragen aan de volgende generatie. Dat is dan ook een van de redenen dat we, uit de verschillende kandidaten om mee samen te gaan werken, gekozen hebben voor het jonge MediaLane. Het gebeurt met een goed gevoel voor mijn medewerkers en met een gerust hart voor mijzelf, omdat deze samenwerking de garantie geeft voor een toekomstbestendige groei. MediaLane is een professioneel multimediabedrijf waarmee we onze ambities kunnen blijven verwezenlijken en waar de bestaande tv-formats met hun huidige teams, zelfstandig kunnen blijven voortbestaan. Ik zelf kan me nu ook weer meer gaan richten op het maken van tv-programma’s en het ontwikkelen van formats voor televisie en bedrijfsleven en minder op het management.”

Iris van den Ende: “De komst van Ivo Niehe met zijn bedrijf en medewerkers betekent heel veel voor mij. Het is natuurlijk geweldig om een tv-icoon en bewezen televisiemaker als Niehe aan je bedrijf te kunnen binden. Bovendien komt met zijn onderneming een uiterst professioneel team mee, dat zelf verantwoordelijk zal blijven voor de eigen formats. Hun programma’s zorgen bovendien voor een rijke aanvulling op ons eigen portfolio met mooie series als de TV Show, Erica op Reis, 65 jaar TV – tijd voor pensioen en de documentaires over Jaap van Zweden.”

Bron: Niehe Media/MediaLane/Broadcast Magazine

Bericht delen