NH presenteert Hakim Ontmoet
donderdag 30 mei 2024

NH presenteert Hakim Ontmoet

In de achtdelige serie Hakim Ontmoet treft Hakim Traïdia mensen met verschillende culturele achtergronden in hun werkomgeving. Zijn gasten zijn afkomstig uit diverse landen. Van Suriname tot Irak, van Algerije tot Zuid-Afrika.

Hakim is bekend van Sesamstraat, maar ook als schrijver, regisseur, theater- en filmmaker. De geportretteerde personen zijn minstens zo veelzijdig. We maken bijvoorbeeld kennis met röntgenlaborante Ingrid uit Suriname, straatjournaal verkoper Mohammed uit Burundi, nachtportier annex kunstenaar Mohbra uit Algerije, en natuurarchitect Gabriela uit Bolivia. Zij hebben allemaal een bijzondere levensloop en een eigen verhaal.

Tijdens de ontmoetingen komen de culturele verschillen aan bod en de liefdevolle band die ze met Nederland opgebouwd hebben. De ontmoetingen geven een ongedwongen beeld van de levensverhalen van deze bijzondere mensen.

Hakim Ontmoet is vanaf 31 mei elke vrijdag om 17.10 uur te zien op het tv-kanaal van NH (Ziggo 707, KPN 509, ODIDO 501) en wordt vervolgens elk half uur herhaald, tot de volgende dag.

Bron: NH/BM
Foto: Marcella Langhout (Sealuna Martha, Hakim Traïdia en cameraman Sander van Weert)

Bericht delen