dinsdag 16 januari 2018

Myrna Goossen stopt met Wekker-Wakker!

Luisteraars van het MAX radio5 Nostalgia programma Wekker-Wakker! moeten na vrijdag Myrna Goossen missen als co-presentatrice. Goossen heeft ruim anderhalf jaar de dagelijkse ochtendshow samen met Henk Mouwe gepresenteerd.

Jan Slagter, directeur MAX: “Wij vinden het erg jammer dat Myrna stopt met het dagelijkse ochtendprogramma Wekker-Wakker! Gelukkig blijft ze toch nog bij MAX betrokken vanwege de wekelijkse rubriek ‘Vraag het Myrna’ voor MAX Magazine. We zullen haar missen en bedanken haar voor haar jarenlange inzet voor radio en TV. Hopelijk vinden we snel een volwaardige opvolger voor Myrna voor Wekker-Wakker!

Myrna Goossen: “Het is gebleken dat Wekker Wakker! , waarvoor mijn wekker iedere ochtend om 05.15 uur afging, mijn bioritme dermate in de war bracht dat er geen ruimte meer was om al mijn andere ideeën en aanbiedingen uit te voeren. Mijn advies aan de lezers van MAX Magazine in de rubriek ‘Vraag het Myrna’ is om regelmatig zeer secuur naar je lijf, je ziel en je hart te luisteren. Dat heb ik ook gedaan, met als gevolg dat ik voor een nieuwe toekomst heb gekozen.”

Bron: Omroep MAX/Broadcast Magazine

Bericht delen