Minella van Bergeijk nieuwe presentator Ik mis je
donderdag 14 maart 2019

Minella van Bergeijk nieuwe presentator Ik mis je

Minella van Bergeijk gaat voor de EO het programma Ik mis je presenteren. Samen met Arjan Lock gaat zij op verschillende begraafplaatsen in Nederland in gesprek met mensen die iemand hebben verloren. Sinds 2016 is Minella van Bergeijk hoofdredacteur van het tijdschrift EVA.

Dat werk gaat ze nu combineren: zij volgt Hella van der Wijst op als presentator. Op 17 maart is zij voor eerst te zien in Ik mis je, waar ze met verschillende mensen in gesprek gaat over leven en dood.

Inmiddels zitten de eerste opnames erop. Minella van Bergeijk vindt de interviews bijzonder om te doen: “De dood brengt je terug naar de basiswaarden van het leven. Ik vind het opvallend wat tijd en liefde met een mens in rouw doet. Het is mooi als iemand een inkijkje in zijn of haar hart kan geven en durft te zeggen: ik hou van hem of haar, en dit ben ik verloren. Ik ben dankbaar dat mensen hun verhaal willen delen.”

Voor ze bij Eva ging werken, is Minella van Bergeijk jarenlang coördinator geweest van de huwelijkscursus (Pre-) Marriage Course van Alpha Nederland.

Bron: EO/BM

Bericht delen