Miljuschka Witzenhausen nieuwe presentatrice Obese
dinsdag 6 juli 2021

Miljuschka Witzenhausen nieuwe presentatrice Obese

Miljuschka Witzenhausen gaat het RTL 4-programma Obese presenteren. Ze treedt daarmee in de voetsporen van Wendy van Dijk en Angela Groothuizen.

Het programma, waarin obesitaspatiënten begeleid worden naar een gezonder leven, keert ook in een andere vorm terug. Volgens RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst “wordt er niet meer constant gehamerd op het verliezen van kilo’s”, zei hij tegen RTL Boulevard.

“Dat is slechts een van de doelen. In de nieuwe opzet ligt de nadruk veel meer op de lange termijn en het veranderen van je lifestyle. Hoe word je gezond en gelukkig? Naast het mentale en sportieve deel, wordt er ook veel aandacht besteed aan voeding en gezond eten”, aldus Van der Vorst.

Kans op succes
Ook komen er volgens hem geen kandidaten meer in aanmerking die ernstig overgewicht hebben. “Omdat de kans op blijvend succes bij hen klein is gebleken. Met deze nieuwe opzet denken we dat het programma veel beter past bij deze tijd en hopelijk nog jaren meekan.”

De makers gaan de komende tijd op zoek naar kandidaten. Het programma moet in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. Obese wordt geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland

Bron: RTL Boulevard/AD/BM

Bericht delen