Met de helikopter naar de Holland Beach Party in Cannes
vrijdag 15 maart 2019

Met de helikopter naar de Holland Beach Party in Cannes

De Holland Beach Party van Broadcast Magazine vindt dit jaar plaats op maandag 8 april. Het bedrijf Vote Company is dit jaar ook weer aanwezig tijdens MIPTV, van 8 tot en met 11 april in Cannes.

Vote Company laat daar, net als tijdens de laatste edities van de MIPCOM en MIPTV, voor Nederlandse bezoekers een helikopter vliegen tussen Nice Airport en de Holland Beach Party van BM in strandpaviljoen Long Beach aan de Boulevard de la Croisette. Vote Company zorgt ervoor dat deze helikoptervluchten klimaatneutraal gecompenseerd worden door het aanplanten van bomen.

Wil je ook kosteloos mee op een van deze vluchten? Stuur dan een mail naar wilfred@votecompany.nl. Vermeld daarbij ook even op welke datum en hoe laat je vliegtuig aankomt op Nice Airport en op welke datum en tijdstip je vliegtuig van Nice Airport vertrekt voor je terugvlucht. Vote Company laat dan in de eerste week van april weten of je mee kunt op een helikoptertransfer van Nice Airport naar Cannes. Wil je meer weten over de Holland Beach Party? Mail dan even naar luc@fcklap.nl.

Bron: BM

Bericht delen