dinsdag 16 januari 2018

Meer SBS-programma's voortijdig van de buis

SBS 6 haalt De Afvallers XXL en Je Leven op de Rit voortijdig van de buis. De programma’s die de woensdagavondprogrammering van zender vormen, zijn deze week voor het laatst te zien. Dat meldt RTL Boulevard. “De programma’s verdwijnen omdat de kijkcijfers tegenvallen, aldus een woordvoerster van SBS tegenover RTL Boulevard. “We willen de woensdagavond opnieuw inrichten.”

 

Volgende week woensdag staat de avond in het teken van het aanstaande huwelijk van prins William en de week daarop zendt SBS 6 de film The Boy in the Striped Pyjama’s uit. Die uitzendingen stonden al gepland. De week daarop zouden De Afvallers XXL en Je Leven op de Rit weer terugkeren, maar daarvoor in de plaats zendt SBS voorlopig een nieuwe serie van de formule De 25 uit. Het is nog niet bekend welke thema’s in De 25 worden behandeld en wie het programma gaat presenteren.

De Afvallers XXL zou tot eind mei te zien zijn. Van Je Leven op de Rit komen twee afleveringen te vervallen.

SBS6 benadrukt dat de kandidaten die in het programma De Afvallers gewicht proberen te verliezen hun traject mogen afmaken. “We laten ze niet aan hun lot over. Ze zijn ergens aan begonnen en dat maken ze af. Alleen zijn er geen camera’s meer bij.”

Bron: RTL Boulevard

Bericht delen