dinsdag 16 januari 2018

MAX opent zijn studio's voor publiek

Zaterdag 5 en zondag 6 september opent Omroep MAX zijn deuren tijdens de Open Studio Dagen op het Media Park te Hilversum. Van 10.00 tot 17.00 uur kan de bezoeker een kijkje nemen achter de schermen van de omroep, en MAX pakt uit met een uitgebreid programma.

Zo kunnen bezoekers tien jaar MAX met diverse presentatoren vieren onder het genot van een gratis kopje koffie of thee en een softijsje, zijn er decors van Hallo Nederland, Tijd voor MAX en MAX Geheugentrainer te bekijken en helpt de MAX Ombudsman verder waar nodig.

Men kan meteen van de gelegenheid gebruik maken om met presentatoren Pauline Spiering en Jan Slagter op de foto te gaan in het MAX Geheugentrainer-decor. Ook is Heel Holland Bakt aanwezig met een prijsvraag: ‘Wie wordt de winnaar van 2015?’ De winnaar van deze prijsvraag gaat er vandoor met het Heel Holland Bakt-boek of een workshop van meesterpatissier Robèrt van Beckhoven.

Tevens is het hele weekend de MAX Winkel van de partij. Hier zijn cd’s, dvd’s en boeken aan te schaffen. Ook kunnen kinderen zich laten schminken, kan men op de cover gaan van MAX Magazine en kunnen bezoekers eventuele klachten en/of vragen in de meldbox van Tijd voor Meldpunt! kwijt.

Zowel zaterdag als zondag wordt er ook een loterij gehouden, waarvan de opbrengst naar Stichting MAX Maakt Mogelijk gaat. Bij deze loterij zijn er naast dvd’s, boeken en speelgoed ook hoofdprijzen te winnen, waaronder een elektrische fiets en een vakantiearrangement.

Programma

Zaterdag 5 september
Op zaterdag kan men autocue lezen in de Tijd voor MAX-studio onder begeleiding van MAX-presentatoren Henk Mouwe en Jeroen Latijnhouwers. Verder wordt Ron’s RadioShow met Ron Brandsteder live uitgezonden vanuit Studio 23 van 14.00 tot 16.00 uur. Bezoekers van de Open Studio Dagen kunnen de uitzending bijwonen en meespelen met radiospelletjes. Ook verzorgen Marga Bult en René Shuman & Angel-Eye optredens op het Joop van den Endeplein.

Zondag 6 september
Ook op zondag wordt het Joop van den Endeplein weer in gebruik als podium. Naast René Shuman & Angel-Eye – die zaterdag ook al van de partij zijn – zal Ben Cramer op deze dag zijn opwachting maken. Verder is er een live radioprogramma vanuit de studio van Tijd voor MAX: De Perstribune met Govert van Brakel. Tussen 14.15 en 16.00 uur is hier een optreden van de Jan Rietman Band.

Bron: Omroep MAX/Broadcast Magazine

Bericht delen