dinsdag 16 januari 2018

MAX Ombudsman in april van start

Leden van Omroep MAX kunnen vanaf 2 april 2013 met hun juridische problemen terecht bij de nieuwe ‘MAX Ombudsman’ die bestaat uit juristen Jeanine Janssen en Rogier de Haan. Zij worden ondersteund door een team van juristen en deskundige vrijwilligers.

Klachten op het gebied van consumentenrecht, reizen, verzekeringsrecht, (medische) letselschade, WMO en AWBZ zullen dagelijks worden behandeld tijdens het spreekuur. De MAX Ombudsman heeft een vaste rubriek in het MAX Magazine en gaat een spilfunctie vervullen tussen de leden en de radio- en televisieredacties. Donderdag 28 maart staat het televisieprogramma Meldpunt! al geheel in het teken van MAX Ombudsman.

MAX Ombudsmannen Jeanine Janssen en Rogier de Haan traden jarenlang op als woordvoerder namens Stichting De Ombudsman, die dit jaar zal ophouden te bestaan. Beiden verschenen al veelvuldig in verschillende programma’s van MAX, zoals Meldpunt!, Groeten van MAX, Tijd voor MAX en Wekker Wakker!

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX: “Onze doelgroep wordt hard geraakt door de crisis en de bezuinigingen. Veel mensen weten niet meer waar ze terecht kunnen voor een betaalbaar juridisch advies en een luisterend oor. Met de MAX Ombudsman informeren en versterken wij onze leden. Door de koppeling aan onze radio- en televisieprogramma’s  plaatsen we de MAX Ombudsman in het hart van onze publieke taak. Jeanine en Rogier combineren hun juridische kennis met een scherp oog voor de praktijk en de publieke zaak.”

Donderdag 28 maart staat het consumentenprogramma Meldpunt! (19.25 uur op Nederland 2) in het teken van MAX-Ombudsman.

Bron: Omroep MAX

Bericht delen