dinsdag 16 januari 2018

MasterChef Holland prime time bij Net 5

Het derde seizoen van MasterChef Holland start eind februari bij Net 5. De talentenjacht voor amateurkoks staat dit keer geprogrammeerd om 20.30 uur. In andere landen wordt MasterChef al dagelijks prime time uitgezonden, maar in Nederland is dit nieuw voor een dergelijk culinair programma.

Uit de honderden aanmeldingen zijn zestien kandidaten geselecteerd die de strijd aangaan om de titel MasterChef Holland 2014. Dit onder toeziend oog van een driekoppige jury die bestaat uit Peter Lute, Alain Caron en Julius Jaspers.

Programmadirecteur Net 5, Justine Huffmeijer: “We geloven heel erg in het merk MasterChef. Met de goede scores van dit format in onze vooravond denken we dat de Nederlandse versie op een dagelijkse basis en op een prime time positie potentie heeft. Het is een spannende stap en we zijn ons bewust van het risico, maar goed voorbeeld in het buitenland doet volgen. Net 5 probeert op deze manier te blijven vernieuwen!”.  MasterChef Holland is vanaf 24 februari te zien bij Net 5.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen