Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen presentatieduo MolTalk
dinsdag 3 december 2019

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen presentatieduo MolTalk

Komend seizoen nemen Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen de presentatie op zich van MolTalk. Daarin zullen ook dit jaar met oud-kandidaten en oud-mollen alle complotten en theorieën rondom de identiteit van De Mol besproken worden. Het programma wordt vanaf 11 januari iedere zaterdag live uitgezonden vanuit VondelCS in Amsterdam.

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen krijgen het MolTalk-stokje overgedragen van het populaire duo Margriet van der Linden en Chris Zegers die samen drie seizoenen met veel enthousiasme en gedrevenheid de Mol probeerden te ontmaskeren.

De 10 kandidaten van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? zijn inmiddels bekend en daarmee is de jacht op de Mol geopend. Op zaterdag 4 januari nemen Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen de deelnemers onder de loep, vertonen primeurs en testen de kennis van oud-kandidaten tijdens MolTalk: the kick-off.

Vanaf 11 januari start het 20e seizoen van Wie is de Mol? Ook dit jaar kunnen de kijkers direct na de aflevering zappen naar NPO 3, waar Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen in de live-nabeschouwing met oud-kandidaten verder discussiëren en speculeren over de opdrachten, complotten en theorieën.

Marlijn Weerdenburg had als finalist van Wie is de Mol? in 2015 haar blik op Margriet van der Linden als Mol, maar met slechts één vraag verschil moest zij het in de finale afleggen tegen haar bondgenoot en uiteindelijke winnaar, Rik van de Westelaken. Rop Verheijen moest als zesde kandidaat het speelveld van Wie is de Mol? in 2016 verlaten. Dit tot grote verbazing van vele kijkers, die Rop al tot gedoodverfde Mol hadden benoemd. Door de inzet van een zwarte vrijstelling was de ingezette joker van Rop tijdens de test niet meer geldig en moest hij naar huis.

“Nooit durven hopen dat we ooit nog onderdeel zouden mogen uitmaken van Wie is de Mol? Met pijn in ons hart hadden we al afscheid genomen van dit eenmalige avontuur. Maar nu mogen we weer op jacht, helaas voor ons niet in het buitenland. China had ons ook wel te gek geleken, maar wel elke zaterdag vanuit ons stamcafé in VondelCS”, aldus Rop en Marlijn.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen